Oferta Noastra

Case din lemn-Galeria Foto

Puteti alege dintr-o gama  larga de tipuri de case . Oferta cuprinde case moderne occidentale adaptate la cerintele clientului din Romania si reprezinta o munca de mai bine de 5 ani de proiectare . Aceste  case se pot realiza deasemenea si in oglinda in functie de pozitia  punctelor cardinale .Proiectul se livreaza complet si contine urmatoarele documentatii:

              -Proiect de arhitectura
                     - memoriu de arhitectura, plansele proiectiilor orizontale,planul invelitorii,sectiune,fatade,perspective,cantitati de materiale respectiv necesar zidarie,termoizolatie exterioara,etc.
               -Proiect de rezistenta (Proiect tehnic):
                     -contine memoriul tehnic de rezistenta ,planul fundatii cu detalii de fundare,plan cofraj si armare plansee,plan armare grinzi,plan armare stilpi,plan sarpanta cu sectiune prin sarpanta si plan armare scara toate continind extrasele  de armatura.
               -Proiectul de instalatii (Proiect tehnic)
                     -instalatia sanitare interioare cu memoriu tehnic si necesar de materiale.
                     -instalatia termice interioare cu memoriu tehnic si necesar de materiale.
                     -instalatia electrice interioare cu memoriu tehnic si necesar de materiale.
                  Nota:
                  -Plansele sunt executate la scara de 1:50 si 1:100.

Observatie: noi proiectam modele de case, NU executam constructia sau casa din proiect. Va invitam sa apelati la firmele de constructii din localitatea dumneavoastra. In momentul achizitiei unui proiect, va vom oferi documentatia completa.

Proiecte de case si vile.


Proiecte case cu garaj, proiecte case cu etaj, proiecte case si vile, modele de vile. Modele vile de lux, modele vile cu etaj si garaj. Proiecte de case ecologice.